Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Verwarming - Verwarming Verwarming - Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming

Verwarming

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer adviseren we je graag over de talloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarming. Van cv-ketels tot zonnepanelen. We geven niet alleen advies, maar kunnen ook jouw zonnepanelen, verwarming of cv-ketel installeren én onderhouden.

Verwarming - 1. Eveleens CV-ketel en installatie

Cv-ketel en installatie  

Is jouw cv-ketel aan vervanging toe omdat je systeem niet meer goed functioneert? Of eb je een nieuwe cv nodig? Wij van Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer komen graag bij je langs om te kijken wat mogelijk is. Welke cv-ketel geschikt is voor jouw huis hangt af van een aantal factoren. Denk aan de mate van isolatie en de ligging van je woning en de samenstelling van je gezin. We weten alles van de installatie van cv-ketels en het onderhoud ervan. We geven je graag gedegen advies en dragen zorg voor een veilige installatie.

Energie door zonnepanelen

De innovatie in duurzame energie gaat heel erg snel. Denk maar eens aan zonnepanelen. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming kun je ook terecht voor advies over de installatie van zonnepanelen. We kunnen hiervoor de nodige aanpassingen en uitbreidingen aan jouw elektrische installatie maken.

Verwarming - 2. Eveleens Energie door zonnepanelen/levert zonnepanelen
Verwarming - 2. Eveleens Energie door zonnepanelen/levert zonnepanelen

Eveleens levert ook zonnepanelen

Eveleens levert hoogwaardige zonnepanelen waarmee je zelf elektriciteit kunt opwekken met behulp van de zon. Hiermee kun je op langere termijn besparen op jouw energiekosten. Bovendien kan de waarde van je huis door de zonnepanelen stijgen. Aarzel niet om eens bij ons langs te komen, wij adviseren je graag.

Eveleens Aalsmeer onderdeel van Everts in Haarlem

Eveleens Sanitair en Verwarming is onderdeel van Everts in Haarlem. Beide sanitairspecialisten zijn zeer deskundig en staan voor kwaliteit. Bij beide vestigingen kun je advies inwinnen. De deskundige badkamerontwerpers en badkamer installateurs staan voor je klaar.  Woon je in de omgeving van Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel dan is Eveleens voor jou de dichtstbijzijnde badkamerspecialist. We heten je van harte welkom!

Verwarming - 3. Eveleens Eveleens Aalsmeer onderdeel van Everts in Haarlem
Verwarming - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Eveleens Sanitair en Verwarming

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Eveleens Sanitair en Verwarming? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken