Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Verwarming - Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming

Verwarming

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in  Aalsmeer adviseren we u graag over de talloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarming. Van cv-ketels tot zonnepanelen. We geven niet alleen advies, maar kunnen ook uw zonnepanelen, verwarming of cv-ketel installeren én onderhouden.

Verwarming - 1. Eveleens CV-ketel en installatie

Cv-ketel en installatie  

 Is uw cv-ketel aan vervanging toe omdat uw systeem niet meer goed functioneert? Of heeft u een nieuwe cv nodig? Wij van Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer komen graag bij u langs om te kijken wat mogelijk is. Welke cv-ketel geschikt is voor uw huis hangt af van een aantal factoren. Denk aan de mate van isolatie en de ligging van uw woning en de samenstelling van uw gezin. We weten alles van de installatie van cv-ketels en het onderhoud ervan. We geven u graag gedegen advies en dragen zorg voor een veilige installatie.

Energie door zonnepanelen

De innovatie in duurzame energie gaat heel erg snel. Denkt u maar eens aan zonnepanelen. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming kunt u ook terecht voor advies over de installatie van zonnepanelen. We kunnen hiervoor de nodige aanpassingen en uitbreidingen aan uw elektrische installatie maken.

Verwarming - 2. Eveleens Energie door zonnepanelen/levert zonnepanelen
Verwarming - 2. Eveleens Energie door zonnepanelen/levert zonnepanelen

Eveleens levert ook zonnepanelen

Eveleens levert hoogwaardige zonnepanelen waarmee u zelf elektriciteit kunt opwekken met behulp van de zon. Hiermee kunt u op langere termijn besparen op uw energiekosten. Bovendien kan de waarde van uw huis door de zonnepanelen stijgen. Aarzel niet om eens bij ons langs te komen, wij adviseren u graag.

Eveleens Aalsmeer onderdeel van Everts in Haarlem

Eveleens Sanitair en Verwarming is onderdeel van Everts in Haarlem. Beide sanitairspecialisten zijn zeer deskundig en staan voor kwaliteit. Bij beide vestigingen kunt u advies inwinnen. De deskundige badkamerontwerpers en badkamer installateurs staan voor u klaar.  Woont u in de omgeving van Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel dan is Eveleens voor u de dichtstbijzijnde badkamerspecialist. We heten u van harte welkom!

Verwarming - 3. Eveleens Eveleens Aalsmeer onderdeel van Everts in Haarlem
Verwarming - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Eveleens Sanitair en Verwarming

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Eveleens Sanitair en Verwarming? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Verwarming - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.
Verwarming - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties