Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Reviews over Eveleens Sanitair en Verwarming

Wij scoren een
9
9 van 1 10
op 41 Eveleens Sanitair en Verwarming reviews
Communicatie
8.4
Advies
8.7
Offerte
8.6
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.5
Nazorg
8.6

Review door Edwin

Geplaatst op 22-02-2024

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geduldig in de offerte- en adviesfase, nette uitvoering en een uitstekend resultaat, waarbij de uitvoering netjes en vlot was

Positieve opmerking:
No nonsense en klantgericht

Verbeterpunten:
-

Review door Fam Leijs

Geplaatst op 14-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer positief; deskundig, meedenken en de daadwerkelijke uitvoering was zorgvuldig. René is een vakman

Positieve opmerking:
vakmanschap. zowel bij het ontwerp en zeker door degene die de badkamer heeft uitgevoerd. Alle hulde voor René

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door Fam Ekelaar

Geplaatst op 09-08-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken en communicatie tijdens de installatie, alles perfect geinstalleerd, meedenken over indeling/uitvoering badkamer (extra lichtpunt nodig? geen probleem, maken we even etc)

Verbeterpunten:
Graag info over onderhoud. Bijvoorbeeld de tegels hebben een stroef oppervlak, wat is de beste manier om deze schoon te maken, ev. kalkaanslag weg te krijgen? ( Sommige schoonmaakmiddelen zijn nogal aggressief) De spiegel heeft verlichting, wat als er iets stuk gaat? (of gaan we ervan uit dat dit de eerste 20 jaar niet nodig is?)

Review door Fam Alderden

Geplaatst op 06-07-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eveleens Sanitair

Positieve opmerking:
Goede planning, duidelijke communicatie in zowel de showroom als van de monteur, meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
geen

Review door Peter Ludikhuize

Geplaatst op 19-04-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wederom een goede ervaring met Eveleens Sanitair

Positieve opmerking:
Eveleens houdt zich aan de afspraken. Monteurs leveren kwalitatief goed werk.

Verbeterpunten:
-

Review door Fam de Vries

Geplaatst op 12-04-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Deskundig en betrouwbaar personeel die de badkamer aanlegt. We zijn er erg blij mee.

Positieve opmerking:
René is een fijne en betrouwbare monteur die erg netjes en precies werkt. Over elk detail wordt nagedacht.

Verbeterpunten:
Het zou fijn zijn als bij de start van de verbouwing nog even via een e-mail of telefoontje bevestigd/vermeld wordt hoe laat we de monteur konden verwachten.

Review door fam Brussel

Geplaatst op 29-03-2023

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een fijn contact voor het bestellen en de (on)mogelijkheden. De offerte hing niet in 1x goed, maar werd vlot aangepast. Fijn dat bij bestellen er al een datum werd genoemd voor de start van de werkzaamheden en dat klopte helemaal. Nette, zorgvuldige werklui en grotendeels een zelfde werkman gedurende de hele periode. Binnen de geplande tijd was alles klaar!

Positieve opmerking:
Bij het begin werd al de startdatum gemeld en dat klopte helemaal!

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Fam Wagenaar

Geplaatst op 23-02-2023

9
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top Installateurs

Positieve opmerking:
Deskundigheid van de installateurs

Verbeterpunten:
Respons op email betreffende restpunt kan beter

Review door De heer Vink

Geplaatst op 29-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend

Positieve opmerking:
Werk is netjes binnen de planning afgerond.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Fam Kropholler

Geplaatst op 17-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst geen opdringerige verkoper in je nek maar je kreeg de tijd om even rustig rond te kijken. Daarna zeer vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht en ook tijdens het proces werd er actief meegedacht echter nooit opdringerig! Erg prettige sfeer, wij werden door alle medewerkers goed en vriendelijk geholpen.

Positieve opmerking:
Meedenken Zeer vakkundig Denken in oplossingen

Verbeterpunten:
-

Review door Fam Huijboom

Geplaatst op 21-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fraaie badkamer met inloop douche.

Positieve opmerking:
Hele nette werkers, perfectionisten!

Verbeterpunten:
-

Review door Fam Twaalfhoven

Geplaatst op 28-04-2022

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Beter plannen van tijd, 3 weken werd 6! En het voegen kan netter

Review door Mevr.vd Knaap

Geplaatst op 06-01-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het persoonlijke contact, de tijd voor je nemen, het eerlijke advies zijn zeer prettig. Dhr. Tieleman nam alle tijd om de badkamer te tekenen die best complex was en was erg duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Dat is bij andere sanitair winkels echt anders. Achteraf gezien had ik graag de montage door Eveleens laten doen ipv de aannemer die het nu gedaan heeft.

Positieve opmerking:
Persoonlijk contact, nemen uitgebreid de tijd, eerlijk advies, goede communicatie over de levertijd die ingewikkeld was door Corona. Er werd snel gereageerd op vragen via mail.

Verbeterpunten:
eigenlijk weet ik niks

Review door Fam Cabout

Geplaatst op 22-09-2021

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Kneppers

Geplaatst op 21-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede kwaliteit, prima service. Afspraken worden goed opgevolgd, keurige en vakbekwame monteurs. Wordt goed meegedacht. Alleen positieve ervaringen.

Positieve opmerking:
Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Fam Dubbink

Geplaatst op 06-05-2021

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima badkamer voor ons gemaakt, van harte aanbevolen

Positieve opmerking:
goed overleg over wensen

Verbeterpunten:
late aankondiging van vertraging, maar goed in orde gemaakt

Review door Fam de Vries

Geplaatst op 07-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Subliem

Positieve opmerking:
goed offerte traject door goed mee te denken.

Verbeterpunten:
Na aankoop wat meer communicatie.Het zou bijvoorbeeld fijn zijn om te weten of de afgesproken datum door zou gaan, en zo ja, hoe laat de installateur zich de eerste dag zou melden.

Review door Mevr.van Langen

Geplaatst op 18-02-2021

9
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze vakman heeft echt hard gewerkt. Met een prachtig resultaat. Badkamer is helemaal naar wens. Bij het ontwerpen is er met ons mee gedacht.

Positieve opmerking:
Luistere oor

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Demarteau

Geplaatst op 14-02-2021

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en de prettige en professionele manier waarop deze tot stand is gekomen.

Positieve opmerking:
klantgericht, meedenkend en zeer bekwaam. We waren heel blij met Eddy en zijn collega.

Verbeterpunten:
Later zagen we dat een stukje van het plafonnetje bij de inloopdouche niet helemaal mooi glad gestuct was.

Review door Mevrouw Driehuis

Geplaatst op 27-10-2020

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De service en het resultaat is top

Positieve opmerking:
jullie komen je afspraken steeds top na

Verbeterpunten:
Misschien iets eerder reageren als er een mail gestuurd wordt. Beter zeggen dat het goed ontvangen is dan pas na een paar dagen later reageren

Review door Fam Koopman

Geplaatst op 08-10-2020

9
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie showroom, ruime keuze, goed advies en er wordt keurig gewerkt!

Positieve opmerking:
Kwaliteit materiaal, top monteurs en goed advies!

Verbeterpunten:
Proactief communiceren naar klant, een klant hoort liever iets dan niets.

Review door Fam versteeg

Geplaatst op 15-08-2020

6
Communicatie 4
Advies 4
Offerte 6
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed, communicatie kan beter

Positieve opmerking:
monteur service en klantgericht

Verbeterpunten:
in de winkel meer mee denken. betere communicatie van uit organisatie

Review door Fam Fortgens

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Compleet nieuwe WC, mooi geworden

Positieve opmerking:
Kwaliteit materialen, advies en installatie

Verbeterpunten:
Communicatie, afwerking (afkitwerk).

Review door Fam Daamen

Geplaatst op 16-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en vakbekwame medewerkers en monteurs

Positieve opmerking:
Servicegericht, vakkennis en goede communicatie

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam Spoor

Geplaatst op 08-04-2020

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig geholpen, goed advies gekregen, goed uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Personeel, advies, uitvoering.

Verbeterpunten:
-

Review door anonymous

Geplaatst op 28-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie badkamer volledig naar onze wensen

Positieve opmerking:
Flexibel, veel mogelijk, groot assortiment

Verbeterpunten:
Wees realistisch met aangeven hoe lang het gaat duren

Review door anonymous

Geplaatst op 13-12-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Eveleens

Positieve opmerking:
vriendelijk en deskundig

Verbeterpunten:
misschien iets meer communicatie

Review door anonymous

Geplaatst op 11-12-2019

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Correct, zakelijk, goed meedenkend

Positieve opmerking:
Deskundigheid

Verbeterpunten:
Kom met innovatieve ideeën t.a.v. energiebesparing

Review door Ernst

Geplaatst op 12-11-2019

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Positief persoonlijk en deskundig in contact en uitvoering

Positieve opmerking:
Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.

Verbeterpunten:
Bespreek de offerte met de klant in detail

Review door Y. Baas

Geplaatst op 29-09-2019

8
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het eind resultaat is prachtig. De voorbereidende gesprekken hebben geleid tot een praktische indeling en optimaal gebruik van de ruimte.

Positieve opmerking:
goede monteur RENE is een topper met zeer goede kennis en kundigheid.

Verbeterpunten:
communicatie zou zeker kunnen verbeteren.

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken