Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Sphinx tegels
Sphinx tegels - Sphinx tegels Sphinx tegels - Sphinx tegels
De mooiste tegels van Nederlandse kwaliteit

Sphinx tegels

Eveleens Sanitair en Verwarming werkt graag samen met Nederlandse merken waar hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en goede service hoog in het vaandel staan. Dit zijn ook de kernwaarden van Sphinx Tegels. Sphinx tegels biedt een uitgebreid assortiment moderne tegels voor de badkamer, woonkamer of keuken.

BEKIJK DE COLLECTIE

Uitgebreid assortiment tegels

In de uitgebreide collectie van Sphinx Tegels vind je de mooiste keramische tegels van echte Nederlandse kwaliteit. Bekijk in onze showroom bijvoorbeeld de mooie collectie van Ceramique Concrete, Belvedere of de nieuwe Royal Collections. Natuurlijke kleuren voeren de boventoon bij deze series; betonlook, grijs, zwart of beige. Wat je ook kiest, het bepaalt de sfeer van de ruimte.

 Badkamerspecialist Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer vertelt je graag meer over Sphinx Tegels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels in duurzaam design

Sphinx Tegels werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van duurzaam geproduceerde tegels. In het design van de tegelcollectie laat Sphinx Tegels zien dat onderscheidend design en respect voor mensen en milieu prima samengaan. De meeste producten bestaan momenteel uit meer dan 1/5 hergebruikte materialen.

Sphinx tegels - 2. Tegels in duurzaam design
Sphinx tegels - 3. Al ruim 60 jaar ervaring

Al ruim 60 jaar ervaring

De tegels worden door Dutch Tiles B.V. op de markt gebracht. Dit is een dochteronderneming van de Koramic Group. Sinds 2008 wordt het bedrijf geleid door een team jonge managers met samen meer dan 60 jaar ervaring in de keramische industrie. Een enthousiast en ervaren team maakt Sphinx Tegels tot een fris, modern en succesvol A-merk.

Sphinx Tegels Collectie
Sphinx tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
21-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief