Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Ink extra's
Ink extra's - Ink extra's Ink extra's - Ink extra's
Maak je droombadkamer compleet

Ink extra's

Naast badkamermeubels, wastafels en fonteinen heeft Ink prachtige extra’s in het assortiment. Met onder andere kasten, spiegels en lade-verdelingen maak je jouw Ink droombadkamer compleet. Ontdek het assortiment en combineer naar hartenlust! 

Ink extra's - Ink badkamerkasten

Ink badkamerkasten

Een Ink badkamermeubel kun je prachtig combineren met een badkamerkast in dezelfde stijl. De collectie bestaat uit hoge- en halfhoge kasten, met of zonder greep. Zo’n kast is natuurlijk erg praktisch om je badkamerspullen op te bergen. Heb je een familie badkamer? Je kunt meerdere kasten naast elkaar plaatsen. Zo heeft ieder gezinslid genoeg opbergruimte om zijn of haar spullen weg te leggen. 

Spiegels en spiegelkasten

In de badkamer willen we natuurlijk ook ons haar doen, tandenpoetsen en een laatste blik in de spiegel werpen. Combineer je Ink badkamermeubel daarom met een bijpassende spiegel of spiegelkast. De ronde en rechthoekige spiegels kun je los plaatsen of op een alu-frame. Ook ledverlichting en een bijpassend planchet is mogelijk. De Ink spiegelkast heeft dubbel gespiegelde deuren, verstelbare glazen planchetten en een schakelaar/stopcontact. Comfort voor elke dag!

Ink extra's - Spiegels en ladeverdeling
Ink extra's - Spiegels en ladeverdeling

Overzichtelijk met een ladeverdeling

De lades van je badkamermeubel worden al snel rommelig en onoverzichtelijk. Daar heeft Ink iets slims op bedacht. Het interieur van de lade is namelijk uit te breiden met een kunststof ladeverdeling. Met overzichtelijke vakjes blijven alle spullen netjes op zijn plek liggen. Nooit meer zoeken naar die ene scrub!

Ink extra's

Ink - Binnenlade houten keerlijst 80 x 40 cm
Ink - Linea - Spiegel met planchet - mat zwart
Ink - spiegelkast
Ink - Half hoge kast - oer grijs - met grepen

Spiegel verlichting

De spiegels en spiegelkasten van Ink kun je voorzien van geïntegreerde verlichting. Ook biedt de Ink collectie plaats voor opbouwverlichting. Alle led-opbouwverlichting is uitgevoerd in een kleurwaarde van 4200 kelvin. Zo heb je een nog heldere blik in de spiegel! Je hebt keuze uit verschillende breedtes en kleuren. Kies je voor chroom, aluminium of trendy matzwart?

Badkamermeubel grepen

Ink geeft je de ruimte om het meubel naar wens samen te stellen. Zelfs voor de grepen heb je volop keuze. Je kunt kiezen voor een ronde, vierkante of rechthoekige greep in de kleuren chroom, rvs en zwart. De grepen zijn door Ink ontworpen en gemaakt en passen perfect bij de stijl van de meubels. Elke greep kun je naar wens op het meubel positioneren.

Ink collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken