Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hansgrohe
Hansgrohe - Hansgrohe Hansgrohe - Hansgrohe
Innovatief in kranen en douchesystemen

Hansgrohe

Hansgrohe is sinds jaar en dag voorloper in het verrijken van alle rituelen in de badkamer. Het bedrijf uit het Zwarte Woud staat bekend om haar innovatieve ideeën, zoals de Hansgrohe Showerselect functie en de energiebesparende EcoSmart-technologie. Ook bedacht het kwaliteitsmerk een thermostaat die gelijktijdig als planchet dient en introduceerde het de regendouche in Nederland. Het assortiment is met diverse prijsklassen, kleuren en designs voor iedereen interessant. Twee eigenschappen zien we in elk product terug: de passie voor water en het duurzame karakter.

BEKIJK DE COLLECTIE

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Slimme technologieën van Hansgrohe

Hansgrohe heeft een efficiënt water- en energieverbruik hoog in het vaandel staan. Tijdens badkamer bezoekjes zorgen technieken als CoolStart, AirPower en EcoSmart voor een verantwoord verbruik van water en energiebronnen. Daarnaast streeft Hansgrohe naar comfort in de badkamer. Met technologieën als Select, QuickClean en ComfortZone heb je minder handelingen nodig, waarmee je tijd en moeite bespaart. Op wellness gebied biedt Hansgrohe met XXL Performance een ultieme ontspannende ervaring. Ook de jonge gebruikers biedt het Duitse merk een ultieme douchebeleving met het veilige CoolContact systeem.

Je badkamerspecialist Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer vertelt je graag meer over de innovaties van Hansgrohe.

Hansgrohe - 1. Hansgrohe Slimme technologieën & Bespaarcalculator
Hansgrohe - 1. Hansgrohe Slimme technologieën & Bespaarcalculator

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Laat je verbruik berekenen met de waterbespaarcalculator

Met de slimme technologieën van Hansgrohe kun je op jaarbasis honderden tot duizenden euro's besparen op water. Stel: een gemiddeld huishouden van vier personen gebruikt gas en doucht gemiddeld 30 minuten per dag. De Vernis Shape Showerpipe met EcoSmart technologie levert een jaarlijkse besparing van bijna 276.000 liter water op, wat neerkomt op € 1.329 per jaar. Onze badkamer ontwerpers voorzien je graag van advies welk sanitair van Hansgrohe binnen jouw wensen van de badkamer past. Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Geprezen designs

Het ontwerpen van de Hansgrohe designs is een langdurig proces. Er wordt bij het ontwerp niet alleen gekeken naar de ideale vormgeving, maar ook naar de aansluiting op de verschillende dagelijkse bezigheden. Natuurlijk voldoen alle producten aan de wettelijke keurmerken. Niet voor niets zijn de producten en uitvindingen over de hele wereld geprezen met prijzen en design awards. Bijvoorbeeld de high-end Axor kranen, die door wereldberoemde designers zijn ontworpen.

Hansgrohe - 2. Hansgrohe geprezen designs

Veelzijdig sanitair aanbod

Hansgrohe heeft voor iedere individuele beboefte douches en wastafelkranen ontwikkeld. Het gevarieerde assortiment biedt voor iedereen een match met een ruime keuze aan hand- en hoofddouches, douchesets, regendouches en zijdouches. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is het prachtige design, de innovatieve technologieën en de hoge kwaliteitsstandaard. Ook met een klein budget zijn er tal van oplossingen voorhanden en kun je terecht voor een kleine aanpassing of complete badkamer make-over. Zo upgrade je jouw badkamer in een handomdraai naar de standaarden van Hansgrohe.

Hansgrohe - 3. Veelzijdig sanitair aanbod & Gekleurde kranen
Hansgrohe FinishPlus gekleurd douchesysteem

Gekleurde wastafelkranen

De krasvaste FinishPlus kranen van Hansgrohe geven je badkamer extra karakter. Met zes trendy PVD kleuren creëer je eenvoudig eyecatchers die passen bij jouw persoonlijke stijl. Kies uit chroom, matzwart, mat wit, geborsteld chroomzwart, goudkleurig gepolijst of geborsteld brons. Pas dezelfde kleur toe op je kraan en douche en creëer met deze eenheid een harmonieus gevoel in de badkamer.

Het gevarieerde assortiment biedt voor iedereen een match.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Gegarandeerde kwaliteit

Met scherpe kwaliteitseisen produceert Hansgrohe sanitair dat bestemd is voor langdurig en intensief gebruik. Het Duitse merk combineert dit met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een optimale service. Zo biedt Hansgrohe vijf jaar fabrieksgarantie op bijna al haar sanitair. Kom langs in een van onze showrooms en ervaar de creativiteit en innovatieve ideeën van Hansgrohe. 

Hansgrohe - 4. Kwaliteit en garantie & Milieubewust
Vrouw geniet van een douchesessie in een doucheruimte met groene tegels, planten en een handdouche van Hansgrohe

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Milieubewuste productie

Overweeg je sanitair van Hansgrohe aan te schaffen? Dan maak je een duurzame keuze voor jouw badkamer. Naast de lange levensduur kun je rekenen op een energiebesparende productie, waarbij het sanitair in milieuvriendelijke verpakkingen wordt afgeleverd. Hansgrohe heeft rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan en dat zien we terug in het beleid. Het milieubewuste karakter zie en voel je terug bij de duurzame douches en kranen van Hansgrohe.

Hansgrohe collectie

Hansgrohe - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Met liefde gemaakt
Afspraak maken