Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Damixa Tradition
Damixa Tradition - Damixa Tradition Damixa Tradition - Damixa Tradition
Klassiek design met moderne techniek

Damixa Tradition

De Tradition serie van Damixa grijpt terug naar de romantiek van het Franse platteland. Ontwerper Claus Rantzau kwam met deze klassiek gevormde kraan, die vol zit met moderne technieken. De aandacht ging vooral uit naar de details om de kenmerkende klassieke vormgeving te behouden.Met moderne technieken en materialen ontwikkelden ze de nostalgische stijlelementen en vormen, waaronder porseleinen ornamenten.
 

Damixa Tradition - Uitgelicht: Tradition wastafelkraan met één hendel

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Uitgelicht: Tradition wastafelkraan met één hendel

De Tradition wastafelmengkraan is verkrijgbaar in een klassiek en modern-klassiek jasje. Waar de klassieke kraan een echte 'call back' is naar het klassieke Franse platteland, toont de nieuwste Tradition kraan fraaie innovaties. De bediening met één hendel is een fraaie verschijning, vol met moderne technieken als Cold-Start en Eco-Save. En met het klassieke design blijven de nostalgische gevoelens naar boven komen. Zien we deze Damixa Tradition wastafelkraan binnenkort in jouw badkamer terug? 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Damixa Tradition doucheset

Wil je de doucheruimte voorzien van retro-charme? Deze complete Tradition doucheset in de kleur chroom neemt je mee terug naar vervlogen tijden. De klassieke uitstraling van het elegante design toont zich in elk onderdeel: van de riante hoofddouche en ingebouwde thermostaat tot de fraaiste details als de zilverkleurige doucheslang en rozetten. Ga jij voor een opbouw doucheset of heeft deze inbouw variant jouw voorkeur?

Damixa Tradition - Damixa Tradition doucheset

DAMIXA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken