Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Eveleens Sanitair en Verwarming

Installatie

De installatie van jouw badkamer is bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer in goede handen. We hebben een eigen installatiebedrijf met een team van enthousiaste vakmensen. Hierdoor kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, goede service en een hoge kwaliteit.

Installatiebedrijf - 1. Eveleens Perfecte installatie van jouw badkamer

Perfecte installatie van jouw badkamer

De installatie van een badkamer is heel complex. Het vraagt om een goede voorbereiding. We bespreken de planning in detail met je door. Moet de oude badkamer nog verwijderd worden? Welke leidingen moeten verlegd worden? Verder moet je denken aan betegeling, verlichting en elektriciteit. In onze offerte zie je in één oogopslag de totale kosten van jouw nieuwe badkamer inclusief installatiewerk. Je krijgt een duidelijke planning en je heeft één aanspreekpunt voor de complete verbouwing. Dat noemen wij service!

Loodgieterswerk

Ook voor loodgieterswerk aan jouw huis, dak- en zinkwerk ben je bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer aan het juiste adres. Woon je in Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp of Ouderkerk aan de Amstel en heb je bijvoorbeeld lekkage? Ons ervaren, professionele installatieteam staat voor je klaar. Ons installatieteam bestaat uit vakmannen die voldoen aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Techniek Nederland. Jouw garantie voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Installatiebedrijf - 2. Loodgieterswerk- Doe het zelf
Scandinavische badkamer vrijstaande badkraan

Doe het zelf

Kies je ervoor om zelf aan de slag te gaan in je badkamer? Of heb je een andere installatieklus in jouw huis? De doe- het-zelver is bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor professionele materialen waarmee onze vakmensen ook werken. Ook ben je altijd welkom voor het inwinnen van deskundig advies. Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer is jouw partner voor je droombadkamer. Wij installeerden al badkamers in Aalsmeer, maar ook in Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn, Nieuw-Vennep en Oudekerk aan de Amstel.

Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Eveleens Sanitair en Verwarming

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Eveleens Sanitair en Verwarming? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken