Eveleens Sanitair
Eveleens Sanitair
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 32 1769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Eveleens Sanitair 

Installatie

De installatie van uw badkamer is bij Eveleens Sanitair en verwarming in goede handen. We hebben een eigen installatiebedrijf met een team van enthousiaste vakmensen. Hierdoor kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, goede service en een hoge kwaliteit.

  Installatiebedrijf - 1. Eveleens Perfecte installatie van uw badkamer

Perfecte installatie van uw badkamer

De installatie van een badkamer is heel complex. Het vraagt een goede voorbereiding. We bespreken de planning in detail met u. Moet de oude badkamer nog verwijderd worden? Welke leidingen moeten verlegd worden? Verder moet u denken aan betegeling, verlichting en elektriciteit. In onze offerte ziet u in één oogopslag de totale kosten van uw nieuwe badkamer inclusief installatiewerk. U krijgt een duidelijke planning en u heeft één aanspreekpunt voor de complete verbouwing. Dat noemen wij service!

Loodgieterswerk

Ook voor loodgieterswerk aan uw huis, dak- en zinkwerk bent u bij Eveleens aan het juiste adres. Woont u in Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp of Oudekerk aan de Amstel en heeft u bijvoorbeeld lekkage? Ons ervaren en professionele installatieteam staat voor u klaar. Ons installatieteam bestaat uit vakmannen die voldoen aan de scherpe eisen om lid te mogen zijn van Uneto VNI. Uw garantie voor kwaliteit, service en vakmanschap.

  Installatiebedrijf - 2. Loodgieterswerk/Doe het zelf
  Installatiebedrijf - 2. Loodgieterswerk/Doe het zelf

Doe het zelf


Kiest u ervoor om zelf aan de slag te gaan in uw badkamer? Of heeft u een andere installatieklus in uw huis? De doe- het-zelver is bij ons ook aan het juiste adres. U kunt u bij ons terecht voor professionele materialen waarmee onze vakmensen ook werken. Ook bent u altijd welkom voor het inwinnen van deskundig advies. Eveleens in Aalsmeer is uw partner voor uw droombadkamer.

  Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Eveleens Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Eveleens Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatiebedrijf - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
13-10-2018
Waardering van onze klanten Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.
Installatiebedrijf - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties