Eveleens Sanitair
Eveleens Sanitair
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 32 1769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Voordelen van een thermostaatkraan - Voordelen van een thermostaatkraan

De voordelen van een thermostaatkraan
in de badkamer

Van het babybadje naar het grote bad. Het is voor veel ouders een moment dat extra alertheid vraagt. U wilt niet dat uw kleintje zich verbrandt aan een hete kraan of schrikt van het koude water. Dus controleert u meerdere malen of het water niet te heet of te koud is. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat ook u als ouder kunt ontspannen als het badtijd is voor uw kindje.

Een thermostaatkraan is tegenwoordig onmisbaar in een familiebadkamer. Het brengt comfort, veiligheid en zorgeloosheid met zich mee. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat het water altijd de juiste temperatuur heeft en dat kinderen zich niet meer kunnen verbranden aan een hete kraan of te heet water.

  Voordelen van een thermostaatkraan - Blog Safestop technologie

Nieuwsgierige badderaars

Vaak hebben kinderen geen oog voor badspeeltjes, maar spelen ze liever met de knop van de kraan. Veel interessanter! Spelen met de kraan kan gevaarlijke situaties opleveren. De knop iets te ver doordraaien kan ervoor zorgen dat er plotseling heet water uit de kraan komt. Daarom zijn tegenwoordig veel thermostaatkranen voorzien van SafeStop-technologie, waardoor het water nooit warmer kan worden dan 38 graden. Ideaal voor nieuwsgierige badderaars!

Als ouder voelt u altijd eerst of het water de juiste temperatuur heeft. Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat u minder vaak hoeft te voelen, omdat u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig kunt instellen. Het water blijft, ook nadat u de kraan even hebt uitgezet, altijd op constante temperatuur. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Met een thermostaatkraan heeft het water altijd een constante temperatuur 

Grohe thermostaatkraan

Niet alleen het water kan soms gloeiendheet worden, aan de buitenkant van de kraan kunt u zichzelf ook lelijk verbranden. Grohe heeft een nieuwe thermostaatkraan ontwikkeld met CoolTouch® technologie die ervoor zorgt dat de kraan nooit warm wordt aan de buitenkant.

Heet water wordt in deze Grohe thermostaatkraan omgespoeld door een koudwaterkanaal. Dit technologische snufje beschermt niet alleen jonge kinderhandjes tegen verbranding, maar het is ook comfortabel voor de oudere huid.

BEKIJK GROHE ASSORTIMENT

  Voordelen van een thermostaatkraan - Blog-grohe-thermostaatkraan

Thermostaatkraan afstellen

Voordat u de thermostaatkraan kunt gebruiken, moet deze eerst afgesteld worden om ervoor te zorgen dat u nooit onder een warme of koude douche staat. Tijdens de verbouwing of renovatie van uw badkamer zal uw badkamerspecialist de thermostaatkraan afstellen.

Thermostaatkraan kopen

Een thermostatische badkraan is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Onze badkamerspecialisten helpen u graag met een persoonlijk badkamerontwerp, de uiteindelijke installatie van uw badkamer en de montage van uw nieuwe thermostaatkraan.

  Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
  Voordelen van een thermostaatkraan - blog-thermostaatkraan-2-afbeeldingen
Deel dit artikel
  Voordelen van een thermostaatkraan - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Voordelen van een thermostaatkraan - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
13-10-2018
Waardering van onze klanten Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.
Voordelen van een thermostaatkraan - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties