Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Aalsmeer

Eveleens Sanitair en Verwarming

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer kun je naar hartenlust inspiratie op doen in onze inspirerende showroom. Je vindt bij ons veel complete badkamers. Ben je op zoek naar een moderne badkamer of een landelijke badkamer? Alle mogelijke stijlen en kleurstellingen kun je in onze badkamerwinkel bezichtigen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Eveleens Van ontwerp tot installatie

Van ontwerp tot installatie

Wij van Eveleens Sanitair en Verwarming verwelkomen je graag in onze showroom in Aalsmeer. Bij ons in de showroom kun je allerlei realistische badkameropstellingen bekijken. Wanneer je een idee hebt van jouw wensen gaan we graag met je om tafel om een mooi badkamerontwerp te maken. We luisteren goed naar wat je wilt. Daarna zorgen we voor de realisatie van jouw nieuwe badkamer. Met ons eigen installatiebedrijf kunnen we het hele traject, van ontwerp tot installatie, voor je verzorgen. Je hebt dan één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Het geheim van Eveleens Sanitair en Verwarming is dat we echt tot het uiterste gaan voor onze klanten. Ik, Ben Tieleman zorg daar met mijn team elke dag voor. Door kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te garanderen, willen de beste sanitairspecialist voor jou zijn. Ons team staat voor je klaar om samen met jou het optimale ontwerp voor jouw badkamer te maken. We zijn dan ook badkamerspecialist in creatieve maatwerkoplossingen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service staan daarbij voor ons voorop.

Over ons - 2. Eveleens Ons team
Wat de wensen van de klant ook zijn, we maken elke badkamer tot een succes.

Installatie

Naast een ruime inspirerende badkamershowroom heeft Eveleens Verwarming en Sanitair ook een eigen installatiebedrijf. Ons ervaren installatieteam komt graag bij je thuis om jouw nieuwe badkamer te installeren. Ook voor loodgieterswerk aan je huis, dak- en zinkwerk kun je bij ons terecht. Wij komen niet alleen bij klanten in Aalsmeer, maar installeren ook in Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn, Nieuw-Vennep en Ouderkerk aan de Amstel.

LEES MEER

Over ons - 4. Eveleens Specialiteitenblok
Over ons - 4. Eveleens Specialiteitenblok

Verwarmingsinstallateur

Ook voor installatie en onderhoud van de centrale verwarming kun je bij ons terecht. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

LEES MEER

Axor One: de essentie van eenvoud

Ken je de zeer stijlvolle badkamerserie Axor One? Deze serie van het exclusieve designmerk Axor van Hansgrohe laten wij als officiële dealer graag in onze showroom zien. Kom met eigen ogen bekijken hoe mooi de kranen van deze serie zijn. Het design is elegant, tijdloos en puur. De innovatieve kranen zijn voorzien van de nieuwste technieken en blinken uit in eenvoudig ‘all in one’ intuïtief bedieningsgemak. Met Axor One haal je bijzonder, kwalitatief hoogwaardig design in huis, in een kleur die je maar wenst. Want de Axor One kranen zijn er in chroom, zwart en 15 andere krasvaste FinishPlus oppervlakken.

LEES MEER OVER AXOR

Over ons - Axor One
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Eveleens Sanitair en Verwarming

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Eveleens Sanitair en Verwarming? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie

Everts en Eveleens: samen een sterk team

Sinds 2017 vormen Eveleens in Aalsmeer en Everts in Haarlem een sterk team. Everts in Haarlem heeft destijds Eveleens overgenomen en is zo een sterke speler in Noord Holland. Beiden bedrijven hebben een luxe showroom waar je terecht kunt voor jouw complete badkamer. Daarnaast werken de beide installatiebedrijven intensief samen. CV-ketels, loodgieterswerk, riool, dakwerk en natuurlijk het installeren van complete badkamers is het vakgebied van de installatiebedrijven. We werken voor klanten in Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel vanuit Aalsmeer en voor klanten in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede vanuit Haarlem.

Over ons - eveleens everts sterk team
Met liefde gemaakt
Afspraak maken