Eveleens Sanitair
Eveleens Sanitair
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
029 732 1769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Aalsmeer

Eveleens Sanitair 

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer kunt u naar hartenlust inspiratie op doen in onze inspirerende showroom. U vindt bij ons veel complete badkamers. Bent u op zoek naar een moderne badkamer of een landelijke badkamer? Alle mogelijke stijlen en kleurstellingen kunt u in onze badkamerwinkel bezichtigen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

 

Van ontwerp tot installatie

Wij van Eveleens Sanitair en Verwarming verwelkomen u graag in onze showroom in Aalsmeer. Bij ons in de showroom kunt u allerlei realistische badkameropstellingen bekijken. Wanneer u een idee heeft van uw wensen gaan we graag met u om tafel om een mooi badkamerontwerp te maken. We luisteren goed naar wat u wilt. Daarna zorgen we voor de realisatie van uw nieuwe badkamer. Met ons eigen installatiebedrijf kunnen we u het hele traject, van ontwerp tot installatie, voor u verzorgen. U heeft dan één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

Maak een afspraak  

Ons team

Het geheim van Eveleens Sanitair en Verwarming is dat we echt tot het uiterste gaan voor onze klanten. Ik, Ben Tieleman zorg daar met mijn team elke dag voor. Door kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te garanderen, willen de beste sanitairspecialist voor u zijn. Ons team staat voor u klaar om samen met u het optimale ontwerp voor uw badkamer te maken. We zijn dan ook badkamerspecialist in creatieve maatwerkoplossingen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service staan daarbij voor ons voorop.

  Over ons - 2. Eveleens Ons team
Wat de wensen van de klant ook zijn, we maken elke badkamer tot een succes.

Installatie

Naast een ruime inspirerende badkamershowroom heeft Eveleens Verwarming en Sanitair ook een eigen installatiebedrijf. Ons ervaren installatieteam komt graag bij u thuis om uw nieuwe badkamer te installeren. Ook voor loodgieterswerk aan uw huis, dak- en zinkwerk kunt u bij ons terecht.  Wij komen niet alleen bij klanten in Aalsmeer, maar installeren ook in Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn, Nieuw-Vennep en Oudekerk aan de Amstel.

LEES MEER

  Over ons - 4. Eveleens Specialiteitenblok
  Over ons - 4. Eveleens Specialiteitenblok

Verwarmingsinstallateur

Ook voor installatie en onderhoud van de centrale verwarming kunt u bij ons terecht. Daarnaast levert en monteert Eveleens hoogwaardige zonnepanelen waarmee u uw eigen elektriciteit kunt opwekken met behulp van de zon. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

LEES MEER

De zekerheid van Eveleens Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Eveleens Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie

Everts en Eveleens: samen een sterk team

Sinds 2017 vormen Eveleens in Aalsmeer en Everts in Haarlem een sterk team. Everts in Haarlem heeft destijds Eveleens overgenomen en is zo een sterke speler in Noord Holland. Beiden bedrijven hebben een luxe showroom waar u terecht kunt voor uw complete badkamer. Daarnaast werken de beide installatiebedrijven intensief samen. CV-ketels, loodgieterswerk, riool, dakwerk en natuurlijk het installeren van complete badkamers is het vakgebied van de installatiebedrijven. We werken voor klanten in Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel vanuit Aalsmeer en voor klanten in Zandvoort, Bloemendaal of Heemstede vanuit Haarlem.

  Over ons - eveleens everts sterk team
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
13-10-2018
Waardering van onze klanten Goed meedenken, tijdig reageren en een duidelijke planning, startdatum in goed overleg.
Over ons - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties