Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij

Eveleens Sanitair en Verwarming

Kom naar de ruime sanitairshowroom van Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer waar je naar hartenlust inspiratie kunt opdoen. Ook maken we voor jou graag het optimale ontwerp voor jouw badkamer. Welke wensen je ook hebt, met onze creatieve maatwerkoplossingen kunnen al jouw badkamerdromen uitkomen. De afgelopen jaren hebben we tot volle tevredenheid van onze klanten complete badkamers gerealiseerd in onder meer Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel. We leveren niet alleen badkamers, maar staan ook voor je klaar voor al jouw loodgieterswerk, dakwerk en cv-installatie en onderhoud. Vind op deze pagina onze contact- en adresgegevens.

Contactgegevens
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 15:30 uur
Zondag Gesloten
Bijzonderheden

Het installatiebedrijf is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur. Daarnaast zijn wij geopend voor het afhalen van installatiemateriaal, sanitair of tegels.

Waar vind je ons Plan je route
Wij scoren een
21-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief