Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Sphinx
Sphinx - Sphinx
Sphinx maakt uw badkamerdomein compleet

Sphinx sanitair

De badkamer is de plek waar u tot rust komt of juist nieuwe energie opdoet. Uw eigen domein, waar u ongestoord uzelf kunt zijn. Met sanitairspecialist Sphinx kunt u uw badkamer compleet naar uw wensen inrichten. Sphinx brengt namelijk een groot aantal complete badkamerseries voor elke smaak en budget. Voor grote én kleine badkamers.

Sphinx - 1: Richt uw badkamer in met Sphinx

Richt uw badkamer in met Sphinx

De Sphinx badkamerseries bestaan uit diverse wastafels, onderkasten en opbergkasten, wc’s, bidets en spiegels. Hiermee kunt u de badkamer volledig naar uw eigen wensen inrichten. Het design is perfect op elkaar afgestemd. Met aandacht voor comfort in ieder detail. Functionaliteit en duurzaamheid staan voorop, maar gaan nooit ten koste van het oogstrelend design. Sphinx zal u verrassen! Wilt u graag het sanitair van Sphinx bekijken? Uw badkamerspecialist Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer laat u graag alle mogelijkheden zien.

Maak een afspraak
Sphinx - 2: Sphinx randloos toilet

Sphinx randloos toilet

Het Rimfree toilet is in verschillende Sphinx badkamerseries opgenomen. Het Sphinx Rimfree toilet blinkt uit in hygiëne en schoonmaakgemak. De toiletrand ontbreekt waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Bovendien heeft het toilet een slimme spoeltechniek. Zelfs met weinig spoelwater spoelt de wc goed door. 

Sphinx - 3: Sphinx Acanto

Sphinx Acanto

Met de Acanto badkamerserie bepaalt u zelf de indeling én de look van uw badkamer. U heeft een ruime keuze in badkamermeubels, wastafels, toiletten, bidets en baden. Ook in materialen, afwerkingen en kleuren zijn de mogelijkheden groot. Bovendien gaan slimme functionele oplossingen hier samen met prachtig design. De serie oogt extra slank en modern en neemt weinig ruimte in.

SPHINX COLLECTIE
 

Sphinx badkamermeubels

 

Sphinx Acanto

 

Sphinx Rimfree toilet

Sphinx - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sphinx - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.
Sphinx - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties