Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Hansgrohe wastafelkranen
Hansgrohe wastafelkranen - Hansgrohe wastafelkranen
Het stralende middelpunt op uw wastafel

Hansgrohe wastafelkranen

Bent u op zoek naar een wastafelkraan? Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer kiest bewust voor het merk Hansgrohe, omdat u altijd een kraan vindt die past bij de stijl van uw badkamer en uw dagelijkse badkamerrituelen. De kranenseries Metris, Talis, PuraVida en Focus zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hebben ieder een uniek design. Welke wastafelkraan past bij u?

Hansgrohe wastafelkranen - 1. Hansgrohe Metris

Hansgrohe Metris

Bij de keuze voor een wastafelkraan speelt design een grote rol. De Hansgrohe Metris past in de moderne badkamer. Mooi strak en in meerdere hoogtes verkrijgbaar. Gebruikt u de kraan enkel om uw handen te wassen of wilt u ook regelmatig een emmer water vullen? In de Metris kranenserie van Hansgrohe vindt u altijd een passende kraan in design en hoogte. Naast wastafelkranen heeft de Metris-serie ook een bad- en douchekraan en een douchethermostaat in dezelfde stijl.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hansgrohe Talis

De Talis serie bestaat uit de Talis E en de Talis S. De Talis S is een strakke kraan en de Talis E heeft natuurlijkere vormen. Voor iedere badkamer is er een Talis wastafelkraan verkrijgbaar. Ook in hoogte heeft de Hansgrohe Talis voldoende keuze. De Talis kranen zijn ook als inbouwkraan verkrijgbaar. Dit geeft een design karakter en bespaart ruimte op de wastafel.

Hansgrohe wastafelkranen - 2. Hansgrohe Talis en Talis Select
Hansgrohe wastafelkranen - 2. Hansgrohe Talis en Talis Select

Hansgrohe Talis Select

De wastafelkranen van Talis Select kunnen ook met een drukknop gekozen worden. Hierbij verdwijnt de hendel volledig. Als uw handen vies zijn zet u de kraan eenvoudig aan of uit met uw elleboog of rug van uw hand. Hygiënisch, gebruiksvriendelijk en het bespaart water!

Finish Plus gekleurde wastafelkranen

Wil je je badkamer extra karakter geven? Kies dan voor de gekleurde kranen van FinishPlus. Je hebt de keuze uit 6 trendy kleuren: chrome, mat zwart of wit, brushed black, polished gold, of brushed bronze. De twee elegante kranenserie Metropol en Talis E zijn in deze kleuren verkrijgbaar. Beken ook kleur en geef je badkamer extra uitstraling met deze prachtige trendkleuren.

Hansgrohe wastafelkranen - 3. FinishPlus
Hansgrohe wastafelkranen
Hansgrohe Metris wastafelkraan
Hansgrohe Puravida wastafelkraan
Hansgrohe Metris Classic wastafelkraan
Hansgrohe Metris wastafelkraan met hoge comfortzone

Hansgrohe PuraVida

Deze serie kranen blinkt uit in design en is zijn tijd ver vooruit. De kranen hebben diverse design-awards gewonnen en staan als echte eyecatchers op uw wastafel. De kranen zijn verkrijgbaar in de kleurcombinatie wit en chroom. Naast wastafelkranen bevat de PuraVida-serie ook hand-, hoofd- en zijdouches, een digitaal douchebedieningssysteem en accessoires.

Hansgrohe Focus

De Focus kranenserie van Hansgrohe staat bekend om zijn tijdloze design en milieuvriendelijke karakter. De brede handgreep maakt het gemakkelijk om de kraan te bedienen. Deze kraan is voorzien van EcoSmart-technologie, wat ervoor zorgt dat u meer water bespaart. De Focus-serie is verkrijgbaar in diverse designs en hoogtes.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe douchesystemen

 

Hansgrohe

 

Hansgrohe showerselect

 

Hansgrohe raindance

 

Hansgrohe puravida

 

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe wastafelkranen - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
17-07-2019
Waardering van onze klanten Alles was prima geregeld en er werd op alle punten meegedacht.
Hansgrohe wastafelkranen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties