Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Hoofddorp - Badkamers Hoofddorp Badkamers Hoofddorp - Badkamers Hoofddorp

Badkamers Hoofddorp

Als je op zoek bent naar een badkamer showroom in de buurt van Hoofddorp, dan is Eveleens Sanitair en Verwarming een goede optie. Onze badkamerwinkel in Aalsmeer is eenvoudig te bereiken vanuit Hoofddorp. We staan bekend om onze realistische voorbeeld badkamers en bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardig sanitair, meubilair en tegels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamer showroom Hoofddorp

In onze badkamerwinkel nabij Hoofddorp vind je alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe badkamer. We hebben verschillende voorbeeld badkamers gecreëerd, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. In de showroom ontmoet je Simone en Ben, onze badkamer experts die gespecialiseerd zijn in creatieve maatwerkoplossingen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service behoren tot onze kernwaarden.

Badkamers Hoofddorp - Badkamers in Hoofddorp
Badkamers Hoofddorp - Badkamers in Hoofddorp

Badkamer ontwerp Hoofddorp

Heb je al een idee hoe jouw droombadkamer eruit moet zien? Dan gaan we graag met jou om tafel voor een deskundig badkamer ontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Het ontwerp laat de indeling van de badkamer zien, inclusief hoogwaardig sanitair en meubilair. We begrijpen hoe belangrijk een badkamer is als plek om te ontspannen en jezelf te zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat dit volledig terugkomt in het ontwerp, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

Badkamer installatie Hoofddorp

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming streven we ernaar om jou als klant gedurende het hele proces zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom hebben we ons eigen installatiebedrijf, waardoor we het gehele traject, van ontwerp tot installatie, voor je kunnen verzorgen. Dit betekent dat je slechts één aanspreekpunt hebt, wat tijd en energie bespaart.

Badkamers Hoofddorp - Installatie Hoofddorp & Verwarming Hoofddorp
Badkamers Hoofddorp - Installatie Hoofddorp & Verwarming Hoofddorp

Verwarming Hoofddorp

Naast badkamers helpen we je ook graag met het verkennen van de verwarmingsopties bij Eveleens Sanitair en Verwarming. Of het nu gaat om cv-ketels of zonnepanelen, wij voorzien je graag van advies op het gebied van verwarming. We bieden ook installatie- en onderhoudsservices voor zonnepanelen, verwarming en cv-ketels.

Bezoek onze sanitairwinkel vlakbij Hoofddorp

Breng een bezoek aan onze sanitairwinkel vlakbij Hoofddorp, waar je terecht kunt voor complete badkamers, sanitair, verwarming en installatie. Bij aankomst ontvangen we je graag met een kopje koffie of thee. Je bent vrij om langs te komen of een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Op die manier kunnen we voldoende tijd nemen om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien bij Eveleens Sanitair & Verwarming.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Hoofddorp - Badkamerwinkel vlakbij Hoofddorp
Met liefde gemaakt
Afspraak maken