Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Amsterdam - Badkamers Amsterdam Badkamers Amsterdam - Badkamers Amsterdam

Badkamers Amsterdam

Op zoek naar een badkamer showroom in de buurt van Amsterdam? Dan vind je bij Eveleens Sanitair en Verwarming precies wat je zoekt. Onze showroom, gevestigd in Aalsmeer, is makkelijk te bereiken voor inwoners van Amsterdam. Bij ons staan stijlvolle badkamer opstellingen en een uitgebreid assortiment hoogwaardig sanitair centraal.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamer showroom Amsterdam

Op zoek naar een badkamer showroom in de buurt van Amsterdam? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze badkamerwinkel in de omgeving van Amsterdam is dé plek om jouw nieuwe badkamer te vinden. We hebben diverse badkamer opstellingen gecreëerd, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. In onze showroom ontmoet je Simone en Ben, onze badkamerspecialisten die gespecialiseerd zijn in maatwerkoplossingen. Ze bieden persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Breng een bezoek aan onze badkamer showroom vlakbij Amsterdam en ervaar het zelf!

Badkamers Amsterdam - Badkamers in Amsterdam
Badkamers Amsterdam - Badkamers in Amsterdam

Badkamer ontwerp Amsterdam

Heb je al een idee hoe jouw ideale badkamer in Amsterdam eruit moet zien? Dan nodigen we je graag uit om samen aan tafel te gaan voor een professioneel badkamer ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen. Ons ontwerp toont niet alleen de indeling van de badkamer, maar ook de keuze voor hoogwaardig sanitair en meubilair. We begrijpen dat een badkamer een belangrijke ruimte is waar je kunt ontspannen, tot rust kunt komen en jezelf kunt zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat al deze aspecten in ons ontwerp terugkomen, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

Badkamer installatie Amsterdam

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming willen we jou als klant zo goed mogelijk ondersteunen gedurende het hele proces. Daarom hebben we ons eigen installatiebedrijf, zodat we het complete traject, van ontwerp tot installatie, voor jou kunnen regelen. Dit betekent dat je maar met één partij te maken hebt, wat je veel tijd en energie bespaart.

Badkamers Amsterdam - Installatie Amsterdam & Verwarming Amsterdam
Badkamers Amsterdam - Installatie Amsterdam & Verwarming Amsterdam

Verwarming Amsterdam

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming staan we klaar om je te assisteren bij het verkennen van de mogelijkheden rondom verwarming. Of je nu geïnteresseerd bent in cv-ketels of zonnepanelen, wij bieden graag advies op maat. Bovendien kunnen we ook de installatie en het onderhoud van je nieuwe zonnepanelen, verwarmingssysteem of cv-ketel verzorgen.

Bezoek onze sanitairwinkel vlakbij Amsterdam

In onze badkamer showroom vlakbij Amsterdam kun je terecht voor complete badkamers, sanitair, verwarming en installatie. Als je op bezoek komt verwelkomen we je graag met een kopje koffie of thee. Je kunt vrijblijvend langskomen of alvast een afspraak maken met een van onze adviseurs. Op die manier hebben we voldoende tijd om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien bij Eveleens Sanitair & Verwarming. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Amsterdam - Badkamerwinkel vlakbij Amsterdam
Met liefde gemaakt
Afspraak maken