Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Amstelveen - Badkamers Amstelveen Badkamers Amstelveen - Badkamers Amstelveen

Badkamers Amstelveen

Ben je op zoek naar een badkamer showroom in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Eveleens Sanitair en Verwarming aan het juiste adres. Onze showroom, gelegen in Aalsmeer, is gemakkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen en omgeving. In onze winkel tonen we realistische badkamer opstellingen en bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardig sanitair.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamer showroom Amstelveen

Onze badkamerwinkel nabij Amstelveen is het vertrekpunt voor jouw nieuwe badkamer. We hebben verschillende opstellingen van badkamers gecreëerd, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. In de badkamer showroom tref je onder andere Simone en Ben, badkamer specialisten in creatieve maatwerkoplossingen. Ervaar hun persoonlijke aandacht, kwaliteit en service door een bezoek te brengen aan de badkamer showroom nabij Amstelveen.

Badkamers Amstelveen - Badkamers in Amstelveen
Badkamers Amstelveen - Badkamers in Amstelveen

Badkamer ontwerp Amstelveen

Weet je al hoe jouw droombadkamer in Amstelveen eruitziet? Dan gaan we graag met jou om tafel voor een deskundig badkamer ontwerp, aansluitend op jouw wensen. Het ontwerp toont de badkamer indeling, met een inrichting van hoogwaardig sanitair en meubilair. We begrijpen hoe belangrijk een badkamer is. Het is een plek waar je ontspant, tot rust komt en jezelf kunt zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat dit volledig in het ontwerp terugkomt, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

Badkamer installatie Amstelveen

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming streven we ernaar om jou als klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom hebben we ook ons eigen installatiebedrijf, waardoor we het gehele traject, van ontwerp tot installatie, voor je kunnen verzorgen. Dit betekent dat je slechts één aanspreekpunt hebt, wat een hoop tijd en energie scheelt. 

Badkamers Amstelveen - Installatie Amstelveen & Verwarming Amstelveen
Badkamers Amstelveen - Installatie Amstelveen & Verwarming Amstelveen

Verwarming Amstelveen

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming helpen we je graag met het verkennen van de mogelijkheden rondom verwarming. Of het nu gaat om cv-ketels of zonnepanelen; wij voorzien je graag van advies hoe je jouw woning en badkamer het best kunt verwarmen. Daarnaast verzorgen we ook de installatie en het onderhoud van jouw nieuwe zonnepanelen, verwarming of cv-ketel.

Bezoek onze sanitairwinkel vlakbij Amstelveen

In onze badkamer showroom vlakbij Amstelveen kun je terecht voor complete badkamers, sanitair, verwarming en installatie. Als je op bezoek komt verwelkomen we je graag met een kopje koffie of thee. Kom vrijblijvend langs of maak alvast een afspraak met een van onze adviseurs. Met een afspraak weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om jouw wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om je binnenkort te zien bij Eveleens Sanitair & Verwarming.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Amstelveen - Badkamerwinkel vlakbij Amstelveen
Met liefde gemaakt
Afspraak maken