Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Installateur installeert complete badkamer inclusief montage Monteur installeert complete badkamer inclusief montage
Ontdek hoe we je badkamer vakkundig monteren 

Complete badkamer inclusief montage 

Bij Eveleens Sanitair en Verwarming kun je terecht voor een complete badkamer inclusief montage. De installatie van een badkamer of toilet vraagt om vakmanschap; er komen zoveel technieken bij kijken. Gelukkig kun je alle werkzaamheden met een gerust hart aan ons overlaten. We laten je zien wat er bij een badkamerverbouwing komt kijken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Maak direct een afspraak voor meer informatie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer begint bij jouw wensen en ideeën. Welke stijl spreekt je aan en welke producten mogen echt niet ontbreken? Bij Eveleens Sanitair en Verwarming hebben we tientallen complete badkamers die je volop inspiratie geven. Natuurlijk maken we voor jouw badkamer een uniek ontwerp, waar al je wensen samenkomen.

Bekijk onze complete badkamers 

Complete badkamer inclusief montage in scandinavische stijl

Badkamer laten plaatsen

Voordat we jouw droombadkamer laten plaatsen, kijken we goed naar de technische (on)mogelijkheden. Hiervoor komen we eventueel bij je thuis langs. Welke ondervloer heb je en zijn de draagmuren wel sterk genoeg? Maak je geen zorgen, onze badkamerspecialisten weten altijd wel een slimme oplossing. Eveleens Sanitair en Verwarming werkt namelijk alleen met goed geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring, die geen uitdaging uit de weg gaan.

Badkamer montage - 2. badkamer laten plaatsen en kosten complete badkamer inclusief montage
Adviesgesprek over een complete badkamer inclusief montage

Kosten complete badkamer inclusief montage

De kosten van een complete badkamer inclusief montage zijn afhankelijk van diverse factoren. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming maken we altijd een ontwerp op maat, die helemaal is afgestemd op jouw wensen. Samen kiezen we geschikte meubels en producten uit binnen jouw budget.

3 Aan de slag met de badkamerverbouwing Aan de slag met de badkamerverbouwing

Ga je akkoord met de badkamertekening en de offerte? Dan gaan we de badkamer monteren. We maken een planning en we zorgen ervoor dat alle producten ruim op tijd binnen zijn. Van een groot bad tot het voegsel van de tegels. Natuurlijk stemmen we de planning goed met je af. Zo heb je de tijd om je goed voor te bereiden op de badkamerverbouwing. Gemiddeld duurt de badkamerverbouwing twee tot drie weken.  

Vervolgens gaan we achtereenvolgens met de volgende stappen aan de slag.

Badkamer montage - 3 Aan de slag met de badkamerverbouwing

Slopen

Slopen is een vak apart. Je moet voorkomen dat bestaande leidingen en elektra beschadigen. Beschermende kleding en goed gereedschap is hierbij belangrijk. Met bijvoorbeeld een bouwstofzuiger houd je de ruimte zo stofvrij mogelijk. Ook de afvoer van het puin dient zorgvuldig te gebeuren, zodat je huis niet beschadigt. Afvoer via het raam is een mogelijke oplossing. Laat je het aan ons over, dan verwijderen we het oude sanitair en de tegels zorgvuldig. Natuurlijk voeren we het puin dan ook direct af.

Man die complete badkamer sloopt
Opbouwen van de complete badkamer inclusief montage

Opbouwen

Bij het opbouwen beginnen we als het ware achter de schermen. Alle inbouwdelen bouwen we volgens de maatvoering van de tekening op de juiste hoogte en diepte in. Denk aan elektra, waterleidingen en het inbouwreservoir van het toilet. Hierbij houden we met de maatvoering rekening met een afgewerkte vloer. Krijgt een douchevloer een ingebouwde afvoergoot? Dan krijgt de vloer een mooi afschot zodat het water probleemloos de goot in loopt. Dit is secuur werk, waarbij we extra letten op een nette afwerking.

Je herkent het vakmanschap van een tegelzetter aan het vlakke tegelwerk en strakke voegen. Of het nu mozaïektegels of XXL-tegels zijn.

Tegelen

Onze gespecialiseerde tegelzetter betegelt de vloeren en wanden met uiterste precisie. Hier komt ervaring en expertise om de hoek kijken. Het begint met rekenen en meten, zodat de tegels een mooie vlakverdeling in de ruimte krijgen. De muren en wanden moeten vlak zijn, zodat het tegelwerk er strak komt uit te zien. De douche vraagt natuurlijk om waterdichte wanden. Kimpasta en kimband doen hier de truc. Ook dit onderdeel vraagt om vakmanschap.

Tip: lees meer over tegelpatronen.

Tegelen van de complete badkamer inclusief montage
Badkamer montage - 5 tegelen en afmonteren

Afmonteren

Zodra de leidingen doorgespoeld zijn om er zeker van te zijn dat er geen gruis in zit, begint de afmontage. Bij het afmonteren krijgt de badkamer een gezicht. Het badkamermeubel, de accessoires en het toilet worden gemonteerd. Is het tegelwerk strak afgemaakt en zijn uitsnijdingen rondom inbouwdelen goed verricht? Dan is het afmonteren vaak snel voor elkaar. Dan is het tijd om de verlichting aan te sluiten en al het sanitair netjes af te kitten.

6 Genieten Genieten

Bij de oplevering nemen we de badkamer grondig met je door, zodat we zeker weten dat je helemaal tevreden bent. En dan is het zover: je nieuwe badkamer inclusief montage is klaar. Tijd om te genieten! Regelmatig onderhoud en milde schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je badkamer. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer ben je zeker van kwaliteit, garanties en de beste service. Zo helpen we je graag als er toch een probleem voordoet in je nieuwe badkamer. Je kunt op ons rekenen! 

Badkamer montage - 6 Genieten

Veelgestelde vragen over badkamer inclusief montage

 • Badkamer laten verbouwen of zelf doen?
  Omdat er zoveel vakkennis bij komt kijken, raden wij aan om de verbouwing aan ons over te laten. Toch liever zelf aan de slag? Dan hebben we tips voor je klaarstaan.
 • Wie installeert mijn badkamer?
  De installateurs van Eveleens Sanitair en Verwarming werken alleen met goed geschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Zij draaien hun hand niet om voor een strak betegelde wand, het omleggen van leidingen of de aanleg van vloerverwarming.
 • Hoe lang duurt het monteren van de badkamer?
  Afhankelijk van de ruimte en de omvang van de renovatie, zal het monteren van je badkamer twee tot drie weken duren. Het slopen duurt ongeveer twee dagen en de installatie duurt minimaal twee weken.
 • Waar kan ik douchen tijdens de badkamer verbouwing?
  Tijdens de renovatie kun je een mobiele douchecabine huren. Of huur een complete mobiele badkamer, die van alle gemakken voorzien is. In een vrijblijvende afspraak kunnen we al jouw vragen beantwoorden.

Installateur installeert kraan van een complete badkamer in Monnickendam

Badkamer zelf installeren?

Bij het installeren van je badkamer komen diverse technieken om de hoek kijken. Vakmanschap en ervaring zijn dan ook onmisbaar voor de realisatie van jouw droombadkamer. Natuurlijk installeren wij de badkamer graag voor je, maar als je liever zelf aan de slag gaat is dat ook mogelijk. Wel zijn er belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. 

Badkamer zelf verbouwen? Lees onze handige tips.

 

Meer inspiratie en leuke tips

Badkamer montage - Polaroid Badkamer indelen

Tips voor een slimme badkamerindeling

Krijg tips en advies van Eveleens Sanitair en Verwarming voor een goede badkamer indeling. Jouw wensen staan hierbij voorop.

Badkamer montage - Polaroid duurzame badkamer

Tips voor een duurzame badkamer

De badkamer is bij uitstek de plek om water en energie te besparen. We geven je graag allerlei tips.

Badkamer montage - Polaroid WC verbouwen

Tips om je wc te verbouwen

Ga je het toilet verbouwen? Kies voor een hangend toilet. De voordelen: schoonmaakgemak en een moderne look.

Badkamer montage - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken