Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij

Praktische badkamer geschikt voor ouderen 
in Aalsmeer

Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer  
Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - samenvatting

Praktische badkamer
in Aalsmeer

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Aalsmeer
Type badkamer:Praktische badkamer
Wensen van de klant:Badkamer geschikt voor ouderen

 

Een zestigplus echtpaar uit Aalsmeer heeft de grote wens voor een praktische badkamer waarin het stel optimaal kan ontspannen. De kleine ruimte was een uitdaging, maar met de slimme indeling van onze badkamerspecialist is het een complete badkamer geworden. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Slimme scheidingswand voor extra privacy

Dankzij de handige scheidingswand heb je zowel op het toilet als in de douche een rustig moment voor jezelf. Door deze indeling past de praktische Sealskin inloopdouche zonder enig probleem naast het toilet. De inloopdouche is compleet met een Xenz Aquabella douchevloer. Deze vloer heeft een BeterGrip veiligheidscoating, wat het extra veilig maakt voor ouderen: zo beperk je het risico op uitglijden. Na de ontspannen douche geniet je van een heerlijk warme handdoek, door de Instamat radiator met ophangruimte voor handdoeken.

Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - Slimme scheidingswand voor extra privacy
Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - Slimme scheidingswand voor extra privacy

Toekomstbestendig: overzicht en hygiëne

Tegenover de douche is een klassiek houten wastafelmeubel van Thebalux geplaatst. In de brede lades berg je al je toiletspullen overzichtelijk op. Zo heb je alles wat je nodig hebt in de badkamer prettig binnen handbereik. Ook voor het toilet is goed nagedacht over het gemak op oudere leeftijd. Schoonmaken gaat extra makkelijk bij dit zwevende, randloze toilet van Mix & Match, zowel onderlangs als in het toilet.

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je enthousiast geworden over deze praktische badkamer voor ouderen, die Eveleens Sanitair in Aalsmeer heeft geïnstalleerd? En ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp op maat in onze showroom in Aalsmeer. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Voor ouderen praktische badkamer in Aalsmeer - Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Deel dit artikel
Wij scoren een
22-09-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Deskundigheid
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief