Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Veelzijdige badkamer in Aalsmeer

Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - Veelzijdige badkamer in Aalsmeer Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - Veelzijdige badkamer in Aalsmeer  
Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - samenvatting

Binnenkijken bij een moderne badkamer in Aalsmeer
Een veelzijdige badkamer 

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Aalsmeer
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Praktische inrichting met een moderne uitstraling

Wij van Eveleens Sanitair realiseerde onlangs een nieuwe badkamer voor een klant in Aalsmeer. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien. Een modern badkamermeubel met spiegelkast, een unieke tegelcombinatie, een bad én een ruime inloopdouche. Zo kan de klant uit Aalsmeer weer optimaal genieten in de badkamer.

Mooie tegelcombinatie

In de badkamer in Aalsmeer vind je drie soorten tegels. Op twee wanden zijn matwitte wandtegels geplaatst uit de Mix & Match collectie van Baden+. Deze geven een mooi contrast met de antraciete vloertegels van Sphinx Tegels. De vloertegels hebben een groot formaat, waardoor de badkamer ruimtelijk oogt. Het bad is betegeld met beigekleurige tegels van Sphinx, die terugkomen op de wand achter het badkamermeubel en de douche. Met verschillende tegels is zo toch eenzelfde, rustige sfeer gecreëerd. 

Unieke warmte van Instamat

In de badkamer is een fijne temperatuur belangrijk, om optimaal te kunnen genieten van een bad of douche. Er is daarom gekozen voor een designradiator van Instamat. Deze geeft de badkamer de gewenste temperatuur en is energiezuinig. Het moderne, zwarte frame biedt genoeg ruimte om meerdere handdoeken op te warmen. Na een ontspannen douche is zo altijd een warme handdoek binnen handbereik.

Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - Unieke warmte en douchecombinatie
Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - Unieke warmte en douchecombinatie

Douchecombinatie van Grohe Euphoria

De nieuwe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche. Voor de kranen is er gekozen voor een douchecombinatie van Grohe Euphoria. Deze serie kenmerkt zich door een moderne stijl, kwalitatief materiaal en efficiënt watergebruik. De douchecombinatie bestaat uit een regendouche en een handdouche. Het slimme systeem verdeelt het water gelijkmatig over ieder sproeigaatje. Een ontspannen douche-ervaring gegarandeerd.

Optimaal opberggemak met Mix & Match

Voor optimaal opberggemak is er een badkamermeubel uit de Mix & Match collectie van Baden+ geplaatst. Een mooi modern meubel, voorzien van een hoogglans witte kleur en een Grohe Essence New wastafelkraan. Het meubel heeft twee softclose lades en bovenaan is een spiegelkast gemonteerd. Hiermee heeft de klant uit Aalsmeer het beste van twee werelden. Een spiegel om zichzelf op te frissen en een kast om de badkamerspullen netjes op te bergen. Zo blijft er genoeg ruimte over om te ontspannen.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze veelzijdige badkamer in Aalsmeer? Bezoek onze showroom in Aalsmeer of maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Veelzijdige badkamer in Aalsmeer - optimaal opberggemak en mooie tegelcombinatie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken