Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
Aangesloten bij
Van bad naar inloopdouche - Van bad naar inloopdouche

Van bad naar inloopdouche: dit zijn de mogelijkheden

Wil je meer ruimte, een nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen? Vervang je bad door een inloopdouche! Goed om te weten: daar is geen ingrijpende verbouwing voor nodig. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming kun je van bad naar inloopdouche in één dag! Snel, professioneel en erg comfortabel.

Van bad naar inloopdouche zonder grote verbouwing

Elke levensfase brengt nieuwe behoeften met zich mee. Dan is het wel zo fijn als ook de badkamer met je mee verandert. Met een inloopdouche geniet je in een comfortabele, veilige omgeving van een verfrissende douche. Ook kun je zo de ruimte van de badkamer anders benutten en een heel nieuwe sfeer creëren. 
 
Wanneer je ervoor kies om je bad te vervangen door een douche, wil je daar zo snel mogelijk van genieten. Eveleens Sanitair en Verwarming heeft een uitgebreid netwerk aan installatie professionals, die binnen een dag je bad kunnen vervangen. En het mooie is: de rest van de badkamer kan gewoon hetzelfde blijven. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden en de douche kan op dezelfde plek staan als het bad. Zo kun je snel genieten van een inloopdouche die precies bij jou past. 

Inloopdouche van HSK

Door te kiezen voor een inloopdouche wordt de ruimte niet afgesloten en heb je geen last van drempels of andere hindernissen. De Walk In inloopdouche van HSK maakt de badkamer ruimer en heeft een prachtig design. Ook kun je de glazen wand geheel naar wens samenstellen. Enkele mogelijkheden zijn matglas voor extra privacy of glas in een donkere tint. Wil je naast de douche ook de look van je badkamer veranderen? HSK RenoDeco heeft wandpanelen in diverse designs, die rechtstreeks over je huidige wand worden geplaatst. Zo geef je de badkamer snel en eenvoudig een nieuwe uitstraling. 

Keuco Plan Care inloopdouche met zitje en douchestang
Van bad naar inloopdouche - 2. HSK / Kinedo

Kinemagic: douchen binnen één dag 

Douchefabrikant Kinedo heeft Kinemagic ontwikkeld. Een slimme oplossing om je bad door een stijlvolle douche te vervangen. De douches van Kinemagic zijn betaalbaar en hebben een veilig, comfortabel ontwerp. Denk aan een ruime opening voor extra bewegingsvrijheid, een zeer lage instap en hoogwaardig veiligheidsglas. De inloopdouches voldoen daarnaast aan strenge kwaliteit- en veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten. Kinemagic bestaat uit vier series, die toepasbaar zijn voor alle formaten baden en badkamers. Voor iedere badkamer is er wel een passend ontwerp!

Tips voor meer douchegemak

Naast een comfortabele inloopdouche zijn er meer slimme oplossingen die het douchen prettiger maken. Een anti-slipmat of een anti-slipbehandeling voor de vloer voorkomt het uitglijden tijdens het wassen. Ook zorgen een inklapbaar zitje en een douchestang voor extra ondersteuning. Het Duitse merk Keuco heeft bijvoorbeeld de Plan Care collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit elegante badkamer producten, die zorgen voor extra comfort en veiligheid in je badkamer. 

Wil je ook van bad naar inloopdouche? Bezoek Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!

Maak een afspraak
Complete badkamer met inloopdouche HSK
Deel dit artikel
Van bad naar inloopdouche - Sfeerbanner-water

Van bad naar inloopdouche - Reviewblok
Wij scoren een
8.8
8.8 van 1 10
12-11-2019
Waardering van onze klanten Persoonlijke en kleinschalige benadering, super resultaat.
Van bad naar inloopdouche - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties