Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Tijdloze badkamer in Uithoorn

Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn  
Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - samenvatting

Tijdloze badkamer
in Uithoorn

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Uithoorn
Type badkamer:Moderne familie badkamer
Wensen van de klant:Bad en douche in een kleine badkamer

Is het mogelijk om in een kleine badkamer toch een bad én een douche te hebben? Eveleens Sanitair en Verwarming laat je zien dat dit zeker kan. Bekijk deze complete tijdloze badkamer, waar het gezin in Uithoorn jarenlang van kan genieten.

Ruimtebesparende douchecabine

In deze subtiele 5-hoekige douchecabine van Sealskin geniet je comfortabel en vrij van een heerlijke douche. En toch bespaar je dankzij de schuin geplaatste deur veel ruimte in je badkamer. Door de doorgelegde tegelvloer heb je naast een gemakkelijke instap een ruimtelijk effect. Deze ruimtelijkheid zie je ook terug in het robuust-houten wastafelmeubel van Primabad. In de grote lades én de spiegelkast kan elk gezinslid zijn spullen kwijt.

Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - Ruimtebesparende douchecabine
Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - Ruimtebesparende douchecabine

Betegeld bad met natuurlijke houtlook

Dankzij de stoere houtlook-betegeling past het Xenz Society ligbad perfect naast het robuuste badkamermeubel. De badkamer is compleet met het Mix&Match wandcloset, een prachtig strak model. Met een zwevend toilet heb je een prettig ruimte-effect. En doordat het een randloos model is, kan het makkelijker schoongemaakt worden.

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je enthousiast geworden over deze tijdloze badkamer, die Eveleens Sanitair in Uithoorn heeft geïnstalleerd? En ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp op maat in onze showroom in Aalsmeer. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tijdloze badkamer met bad en douche in Uithoorn - Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken