Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tijdloze badkamer in Amstelveen Tijdloze badkamer in Amstelveen - Tijdloze badkamer in Amstelveen Tijdloze badkamer in Amstelveen - Tijdloze badkamer in Amstelveen  
Tijdloze badkamer in Amstelveen - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een rustige, moderne badkamer 

Gemaakt door:Eveleens Sanitair en Verwarming
Woonplaats:Amstelveen
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Tijdloze badkamer voorzien van alle gemakken

 

Eveleens Sanitair en Verwarming realiseerde bij een familie in Amstelveen een nieuwe badkamer en een nieuw gastentoilet. Het sanitair en de tegels waren aan vervanging toe. De verouderde badkamer en toilet zijn veranderd in moderne ruimtes voorzien van alle gemakken. Door slimme keuzes te maken ogen deze ruimtes tijdloos en zal de familie er jarenlang plezier aan beleven.

Tijdloze badkamer

De kleuren grijs en wit voeren de boventoon in het vernieuwde toilet en in de gerenoveerde badkamer. Door dit eenvoudige kleurenschema raak je op beide ruimtes niet snel uitgekeken. De grote witte tegels van Sphinx en de grijze vloertegels van het huismerk van Baden+ zorgen voor een tijdloze uitstraling. Ook het moderne design van het Villeroy en Boch gastentoilet en het Sphinx toilet in de badkamer dragen hier aan bij.

Tijdloze badkamer in Amstelveen - Tijdloze badkamer
Tijdloze badkamer in Amstelveen - Tijdloze badkamer

Voorzien van alle gemak

Het ontbreekt in deze badkamer aan niets. Om te beginnen heeft de badkamer een Sealskin douchecabine. In deze stevige douchecabine stap je probleemloos om te genieten van een heerlijke douche. Dat kun je gegarandeerd onder de waterstralen van deze Hansgrohe Raindance douche. Het badmeubel van Primabad en de spiegelkast van Keuco maken de badkamer ten slotte compleet en zorgen voor veel opbergruimte.

Wil je ook een tijdloze badkamer? 

Wij, van Eveleens Sanitair en Verwarming, hebben veel badkamers ontworpen. Deze tijdloze badkamer voor een familie in Amstelveen is daar een voorbeeld van. Wil je ook zo'n slim badkamerontwerp voor jouw tijdloze badkamer? We luisteren aandachtig naar al je wensen. Die verwerken we dan in een slim ontwerp. Bezoek onze showroom in Aalsmeer of maak een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Tijdloze badkamer in Amstelveen - optimaal opberggemak en mooie tegelcombinatie
Tijdloze badkamer in Amstelveen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken