Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht 

Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht  
Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - samenvatting

Binnenkijken bij een badkamer in Mijdrecht
Een ruimtelijke badkamer 

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Mijdrecht
Type badkamer:Ruimtelijke badkamer
Wensen van de klant:Een gevoel van ruimte met sfeervolle kleuren en materialen

We beginnen en eindigen de dag vaak in de badkamer. Een belangrijke plek die goed bij je moet passen. Wij van Eveleens Sanitair vertaalde de wensen van de klant naar een ruimtelijke badkamer die van alle gemakken is voorzien. Laat je inspireren door deze unieke badkamer in Mijdrecht.

Klein element, groots effect

Door te kiezen voor zwevende elementen is de ruimte optimaal benut en heeft de badkamer een moderne uitstraling. Onze klant heeft gekozen voor tijdloze materialen en kleuren, die allesbehalve saai zijn. Antraciet en wit spelen de hoofdrol in deze badkamer. Ook zijn er rode accessoires toegevoegd. Deze geven een warme, speelse twist aan het geheel. Zo kun je met een klein element toch een groots effect creëren.

Luxe en duurzaam douchen

De douchewand van Sealskin geeft een luxe uitstraling aan de badkamer. De wand zorgt voor afscheiding, maar dankzij het heldere glas wordt de ruimtelijkheid behouden. In de douche vind je een douchesysteem van Grohe. Het slimme systeem bespaart water en heeft drie straalsoorten. De klassieke designradiator van Instamat zorgt voor een warme handdoek binnen handbereik. Zo heeft onze klant alle ruimte en mogelijkheid voor een ware spabeleving in de badkamer.

Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - luxe en duurzaam douchen en opbergen
Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - luxe en duurzaam douchen en opbergen

Handig opbergsysteem in de badkamer

De badkamer is voorzien van een badkamermeubel van Baden+. Door de Nebraska eikenkleur valt hij gelijk op in het geheel. Boven het meubel zijn twee spiegelkasten geplaatst die zijn voorzien van verlichting. Ook heeft het meubel twee lades. Door deze slimme systemen ruim je alles uit het zicht op, waardoor er alle ruimte is om te ontspannen na een lange dag. Onze klant uit Mijdrecht koos voor de Grohe Concetto. Deze dynamische wastafelkraan maakt het badkamermeubel helemaal compleet.

Zwevend toilet

Het zwevende toilet van Baden+ draagt bij aan de ruimtelijkheid die de badkamer karakteriseert. Ook ontbreekt een dubbele rand aan de bovenkant, waardoor je het toilet gemakkelijk schoonmaakt. Belangrijke smaakmakers in de badkamer zijn de tegels. Zowel de vloer als de wand zijn voorzien van sfeervolle tegels van Baden+. Op de wand achter het toilet zijn dezelfde tegels geplaatst als de vloer. Dit geeft de badkamer in Mijdrecht een unieke uitstraling.

Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - zwevend toilet en meer informatie
Ruimtelijke badkamer in Mijdrecht - zwevend toilet en meer informatie

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

De nieuwe badkamer geeft onze klant in Mijdrecht alle mogelijkheid om weer te genieten. Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op, of kom langs in de showroom. Wij adviseren je graag!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken