Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Moderne familie badkamer in Uithoorn

Moderne familie badkamer in Uithoorn - Moderne familie badkamer in Uithoorn Moderne familie badkamer in Uithoorn - Moderne familie badkamer in Uithoorn  
Moderne familie badkamer in Uithoorn - samenvatting

Binnenkijken bij een moderne badkamer in Uithoorn
Een echte familie badkamer 

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Uithoorn
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Ruimtelijke familie badkamer met een moderne uitstraling

Wij realiseerden deze moderne familie badkamer bij een tevreden klant in Uithoorn. Een zeer complete badkamer met een tijdloze uitstraling. Van een luxe douche tot aan volop opbergruimte; deze badkamer biedt het allemaal! 

Eveleens Sanitair ontwerpt een ruimtelijke badkamer in Uithoorn

In een familie badkamer is ruimte erg belangrijk. Onze badkamerontwerper heeft na een persoonlijk gesprek met onze klant een ontwerp op maat gemaakt. Door te kiezen voor een hoekbad in de vorm van zes hoeken is er voldoende loopruimte. De ruimtelijke uitstraling wordt versterkt door de tegels. Er is gekozen voor extra grote tegels, 60 x 60 cm op de vloer en 30 x 60 cm op de wand, in een lichtgrijze tint van Sphinx Tegels.

Ruime inloopdouche van Sealskin

Een ruime inloopdouche was een grote wens van onze klant uit Uithoorn. Dat is gelukt! De Sealskin douchewand heeft geen profiel, waardoor de badkamer lekker ruimtelijk oogt. En met de Grohe Smartcontrol is het bedienen van de hoofddouche wel heel gemakkelijk. Door op de knoppen te drukken zet je eenvoudig de douche aan of uit en kies je de gewenste douchestraal. 

Moderne familie badkamer in Uithoorn - Inloopdouche en opbergruimte
Moderne familie badkamer in Uithoorn - Inloopdouche en opbergruimte

Volop opbergruimte in de badkamer

Wanneer een badkamer door de hele familie wordt gebruikt is het wel zo prettig als alle handdoeken, shampooflessen en tandenborstels netjes opgeborgen kunnen worden. Het badkamermeubel biedt met twee ruime laden ontzettend veel opbergruimte. In combinatie met een hoge kolomkast kan onze klant in Uithoorn echt alles kwijt.

Onstpannen in een warme omgeving

De warmte in deze badkamer wordt op verschillende manieren geregeld. Er is gekozen voor vloerverwarming en een designradiator. Met de elektrische vloerverwarming van Magnum warmt de badkamer gelijkmatig op. De designradiator van Vasco is een mooie aanvulling en kan gebruikt worden om de handdoeken te verwarmen. Deze verwarming is van aluminium. Dat is een duurzaam materiaal dat lekker snel warm wordt. Ideaal voor in de badkamer dus.

Moderne familie badkamer in Uithoorn - warme omgeving en meer informatie
Moderne familie badkamer in Uithoorn - warme omgeving en meer informatie

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Bent je enthousiast geworden over deze moderne familie badkamer, die Eveleens Sanitair in Uithoorn heeft geïnstalleerd? En ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp op maat in onze showroom in Aalsmeer. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken