Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Moderne familie badkamer in Hoofddorp

Moderne familie badkamer in Hoofddorp - Moderne familie badkamer in Hoofddorp Moderne familie badkamer in Hoofddorp - Moderne familie badkamer in Hoofddorp  
Moderne familie badkamer in Hoofddorp met slimme indeling

Binnenkijken bij...

Een familie badkamer van nu

Gemaakt door:Eveleens Sanitair & Verwarming
Woonplaats:Hoofddorp
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Praktische badkamer, waarin de ruimte optimaal wordt benut

Een nieuwe badkamer uitzoeken, hoe leuk is dat? Met een berg aan inspiratie naar de badkamerwinkel en vervolgens het ontwerp tot leven zien komen. Onlangs realiseerde Eveleens Sanitair & Verwarming een moderne familie badkamer in Hoofddorp. De wensen van de familie: stijlvol, praktisch én bovenal een plek om in te genieten. Het resultaat kun je nu met eigen ogen bewonderen.

Unieke familie badkamer in Hoofddorp

De eerste stap van een nieuwe badkamer is het bespreken van je wensen. Deze familie uit Hoofddorp wilde een moderne badkamer volgens de laatste trends. Een praktische indeling was ook niet onbelangrijk, want de ruimte moest optimaal benut worden. Onze badkamerontwerper koos samen met de familie het sanitair uit en plaatste het slim in het ontwerp. Natuurlijk is er ook gedacht aan ‘onzichtbare’ elementen, zoals een aangename temperatuur. Daar zorgt de designradiator uit de Baden+ Collectie voor.

Douchen met privacy

In een familie badkamer is het belangrijk dat je tegelijk in de badkamer kan zijn, maar je wil natuurlijk wel wat privacy. Daarom hebben we in deze badkamer een slimme scheidingswand geplaatst. Deze dient als inloopdouche én als basis voor het badkamermeubel. Zo kun je gemakkelijk even je tanden poetsen als de ander nog onder de douche staat. Want met zo’n comfortabele douche van Damixa kan dat wel even duren…

Ontdek de douches van Damixa

Moderne familie badkamer in Hoofddorp met scheidingswand en inloopdouche
Moderne familie badkamer in Hoofddorp met Ink badkamermeubel

Asymmetrisch badkamermeubel in een unieke kleur

Het pronkstuk van de badkamer? Dat is toch wel het badkamermeubel van Ink. Niet alleen heeft het meubel een uitgesproken notenkleur, het ontwerp is net zo bijzonder. De wastafel is asymmetrisch, waardoor je aan de linkerzijde ruimte hebt voor badkamerspullen of mooie accessoires. En dankzij de twee ruime lades heb je genoeg opbergruimte. Wel zo handig in een gezinsbadkamer! De bijpassende spiegel heeft ingebouwde verlichting, wat extra praktisch is tijdens je ochtend- of avondritueel.

In een familie badkamer is het belangrijk dat je tegelijk in de badkamer kan zijn, maar je wil natuurlijk wel wat privacy.

Tegels als sfeermaker

Tegels bepalen in grote mate de sfeer van een badkamer. In deze badkamer hebben we gekozen voor minimalistische tegels in wit en antraciet. Twee kleuren die prachtig samengaan en zorgen voor contrast. De donkere tegels in de doucheruimte hebben we ook terug laten komen achter het wandcloset. Niet zomaar een toilet, maar een Geberit Icon. Een randloos toilet, waarbij je de closetzitting met één soepele beweging kunt verwijderen. Erg praktisch tijdens het schoonmaken.

Moderne familie badkamer in Hoofddorp met wandcloset
Moderne familie badkamer in Hoofddorp - 3. Tegels als sfeermaker 4. Ook een moderne familie badkamer?

Ook een moderne familie badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze moderne familie badkamer in Hoofddorp? En kun je niet wachten om met je eigen badkamer aan de slag te gaan? Wij van Eveleens Sanitair & Verwarming in Aalsmeer helpen je graag. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van mooie badkamers in de wijde omgeving van Aalsmeer. Denk aan Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne familie badkamer in Hoofddorp - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Aalsmeer

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken