Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming
Aalsmeerderweg 64
1432 CS Aalsmeer
0297 321 769 - info@eveleens-sanitair.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Industriële badkamer 
in Ouderkerk a/d Amstel

Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel  
Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - samenvatting

Binnenkijken bij een industriële gezinsbadkamer in Ouderkerk aan de Amstel

Gemaakt door:Eveleens Sanitair
Woonplaats:Ouderkerk aan de Amstel
Type badkamer:Industriële badkamer
Wensen van de klant:Een badkamer met bad

Toen er bij een gezin uit Ouderkerk aan de Amstel een kindje op komst was, werd de wens voor een badkamer met bad steeds groter. De familie wilde graag een trendy, stoere, maar ook praktische badkamer voor het hele gezin. Laat je verrassen door het eigentijdse resultaat.

Bad voor twee

Een ligbad was de belangrijkste wens. Er is gekozen voor een Xenz Charley hoek ligbad, een comfortabel ligbad met een afgerond design. Het bad heeft de afvoer in het midden. Zo kun je er comfortabel met zijn tweeën in zitten. De afgeronde hoeken maken het bad niet alleen stijlvol, maar ook extra veilig voor kinderen. De design badmengkraan van Hotbath is ook in het midden geplaatst. Extra bijzonder is dat het een watervalkraan is. Dit maakt badderen voor kinderen onweerstaanbaar.

Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - Bad voor twee
Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - Bad voor twee

Stoere douchecabine met industriële look

Bij een druk en jong gezin speelt gemak een belangrijke rol. Gelukkig was er naast het bad ook ruimte voor deze opvallende douche van Sealskin met zwarte profielen. Een echte eyecatcher die de badkamer een industriële uitstraling geeft. In de douchecabine stappen is geen probleem. Er blijft ruimvoldoende loopruimte over door de slimme indeling. Zelfs een royaal badkamermeubel is mogelijk. Hierin berg je alle spullen van de hele familie handig op. Dit brede meubel van Primabad heeft een robuuste houtlook. De finishing touch van deze industriële badkamer in Ouderkerk aan de Amstel.

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je enthousiast geworden over deze moderne familie badkamer, die Eveleens Sanitair in Ouderkerk aan de Amstel heeft geïnstalleerd? En ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp op maat in onze showroom in Aalsmeer. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Industriële badkamer voor het hele gezin in Ouderkerk a/d Amstel - Ook toe aan een nieuwe badkamer?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken