Logo Eveleens Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
7 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.410
7Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Installatiebedrijf

Een sterk vakteam in ons installatiebedrijf

Installatiebedrijf

Perfecte installatie van uw badkamer

Eveleens in Aalsmeer heeft een eigen, krachtig installatiebedrijf. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Niets is complexer dan de bouw van een badkamer. Het begint bij breken en dan komt het echte werk. Bouwtechnische aanpassingen, leidingen verleggen, elektriciteit, tegelen en daarna pas het plaatsen van het sanitair. In onze offerte ziet u in één oogopslag de totale kosten van uw nieuwe badkamer inclusief installatiewerk. U krijgt een duidelijke planning en u heeft 1 aanspreekpunt voor de complete verbouwing. Dat noemen wij service!

Loodgieterswerk en CV installatie

Natuurlijk doet het installatieteam in Aalsmeer meer dan alleen badkamers. Ook voor loodgieterswerk aan uw huis, dak- en zinkwerk en installatie en onderhoud van de centrale verwarming kunt u bij ons terecht.

Zonnepanelen; schone energie

De innovatie in techniek gaat heel erg snel. Denkt u maar eens aan zonnepanelen. Bij Eveleens Sanitair en Verwarming maken we gebruik van de nieuwste duurzame technieken waardoor wij in staat zijn om u van schone energie te voorzien. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor aanpassingen en uitbreidingen van uw elektrische installatie. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst.

Energie door zonnepanelen

Eveleens levert goedkope zonnepanelen waarmee u zelf elektriciteit kunt opwekken met behulp van de zon. Het voordeel van deze manier van energie opwekken is dat u daarmee uw energiekosten aanzienlijk kunt verlagen. U bent onafhankelijk van een energiebedrijf, heeft geen last van energietarieven, die maar blijven stijgen, en door de zonnepanelen stijgt de waarde van woning of bedrijfspand. Aarzel niet om eens bij ons langs te komen, wij adviseren u graag.

Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer is onderdeel van Everts Sanitair en Verwarming in Haarlem

Recent heeft Everts Sanitair en Verwarming het bedrijf in Aalsmeer overgenomen. Hierdoor ontstaat er een perfecte samenwerking van vakspecialisten. Op beide plaatsen zijn er deskundige badkamerontwerpers en badkamer installateurs werkzaam en tevens draaien beide locaties hun hand niet om voor al het loodgieterswerk, dak en zinkwerk en centrale verwarming.

Doe Het Zelf

Kiest u ervoor om zelf aan de slag te gaan in uw badkamer of met een andere installatieklus in uw huis? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel materiaal waar wij als vakmensen ook mee werken. Daarbij bent u altijd welkom voor het inwinnen van deskundig advies. Eveleens in Aalsmeer is uw partner voor uw droombadkamer.

Direct contact opnemen