Logo Eveleens Sanitair
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
7 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.410
7Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Badkamer ontwerpen

Eveleens helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp

Met het 3D badkamer ontwerpprogramma* kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

Badkamer ontwerp programma

* Vergeet uzelf niet te registreren wanneer u uw ontwerp wilt opslaan. Afhankelijk van uw internet verbinding, kan het opstarten van het 3D badkamer ontwerpprogramma enige tijd duren.

Badkamer ontwerpen opslaan

U heeft de mogelijkheid meerdere badkamer ontwerpen op te slaan. Zo kunt u op een later moment verder met uw ontwerpen, uw ontwerpen op een later tijdstip terug kijken of om op een, voor u, gewenst moment uw badkamer ontwerp naar ons door te sturen.

Badkamer ontwerpen insturen zodat wij de puntjes op de i kunnen zetten

Bent u helemaal tevreden met uw badkamerontwerp? Aarzel niet en stuur uw ontwerp naar ons toe. Vervolgens kunt u met een verkoopadviseur van Eveleens een afspraak maken om samen uw ontwerp verder uit te werken. Samen met de adviseur wordt aan de hand van uw wensen en ingezonden badkamer ontwerp(en) uw echte droombadkamer opgesteld.

Complete badkamers ter inspiratie

Wilt u inspiratie bij het ontwerpen van uw badkamer? Baden+ heeft complete badkamers in verschillende stijlen voor u ontworpen! Tijdloos, stijlvol, landelijk, modern of volledig voorzien van de laatste trends en technieken? Onze adviseurs laten u graag de allerlaatste collecties van onze merken zien.

Direct contact opnemen